lovelylife diy julstjarna

MÅNDAGSTANKAR

lovelylife diy julstjarna

lovelylife julstjarna sammet

lovelylife diy jul krans

lovelylife diy jul krans

Ja hörrni, nu har pysslandet börjat för nu kunde inte ens jag hålla mig längre. November är alldeles för trist och grå för att inte tjuvstarta julen lite. Men i år håller jag det enkelt och klassiskt och minimerar stressen. Delar upp pysslandet och struntar i om jag inte hinner allt jag vill göra. Hittills har jag svängt ihop lite stjärnor av gammal tapet och idag gjorde jag en krans som jag ska visa. Dock inte dem på bilden för de är från förra året, men tänkte nog göra något liknande i år med ljuset sådär. Kanske ni vill ha en liten guide?

lovely life kök kaffe

lovely life dockhus diy

lovely life mamma blogg

lovely life mamma blogg barn

lovely life mamma blogg

lovely life mamma blogg barn

Har inte jättemycket att dela med mig av denna måndag så ni får lite bilder från veckan som gått. Favoritmaterial just nu är manchester som ni kanske ser. Dockhuset har fått mysbelysning. Vår nya soffa har kommit men har ingen bild på den ännu. Vi är mest inomhus, pysslar, fixar med Olivias nya rum och myser. Det kan väl få räcka denna vecka? Hoppas ni haft en fin start på veckan kära ni!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.