Lovely life Livsjournalen Kalender

Livsjournalen Kalender

Lovely life livsjournalen kalender

Säg hej till min nya bästis – Livsjournalen Kalender. När vi här på Lovely Life träffades på vårt event i November fick jag först nys om detta. Då berättade Emma (WhatDecoratesMyDay) om sitt och sin vän Marias (@Dailymanifesto) nya projekt. En kalender som även innehåller livscoaching och som kan hjälpa till att strukturera sina dagar och sitt liv. Livsjournalen Kalender är en vacker bok fylld med pepp och fina bilder som hjälper till att samla sina tankar och planera sina mål vecka för vecka. En snäll vän som lyssnar på just mig, mina känslor och behov. Hur underbart är inte det?

Lovely life Livsjournalen Kalender

Jag personligen är verkligen extremt dålig på att planera min tid och rusar istället runt i alla måsten. Oftast är jag stressad över allt jag borde göra och inte hinner med, och glömmer det viktiga – det jag VILL göra för att må bra. Livsjournalen Kalender hjälper alltså till med detta och att strukturera sitt liv efter sina drömmar. Livet är inte bara en massa måsten, eller iallafall inte om man inte väljer att se dem så. Det finns såklart saker man måste göra, men man kan istället vända på det. Man kan se det som saker man VILL göra för att må bra, bli lugn eller uppnå sina drömmar. Allt handlar om att ta på sig rätt glasögon och det tänker jag försöka göra från och med nu.

Lovely life Livsjournalen Kalender

På Emmas blogg kan ni läsa mer om hur idén till Livsjournalen Kalender föddes och annan härlig läsning!

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.