6176AB48-464B-421E-BFA7-C53E577FA1AC

Resa till London

Lovely life resa London

Lovely life resa London

Lovely life resa London Sant jaimses park

Här kommer ett litet inlägg om vår resa till London! Det slog oss att vi nästan aldrig gör något bara vi två längre, utan barn. Så i julklapp fick jag välja en weekendresa med min käre make och valet blev självklart min absoluta favoritstad – London. Vi var där tillsammans när vi var nykära, hösten 2014 och det var så mysigt att få uppleva det igen. Olivia och hundarna fick en härlig weekend hos mormor och vi försökte planera vår resa så lite som möjligt och bara göra det vi kände för.  Underbart!
London after noon tea

London after noon tea

London after noon tea

London after noon tea

After noon tea

Det enda vi egentligen hade planerat för vår resa till London var något vi aldrig tidigare gjort – att gå på en riktig after noon tea! Efter lite googlande föll valet på Kensington Palace Pavilion vid Kensington Garden. Detta slog vi också ihop med att gå på den traditionella marknaden i mysiga Notting Hill. Tyvärr lyckades vi pricka in stormen Dennis denna lördag så det blev inte så mycket bilder. Det var dock riktigt mysigt och lyxigt att sitta där och fika på alla små smarriga bakverk och det goda teet medan stormen susade utanför. Sådan här kvalitetstid har vi inte haft på länge. Att bara kunna sitta och prata om allt möjligt från tv-serier och resor till framtiden och drömmar. Så välbehövligt!

Lovely life gravid blogg

Lovely life gravid blogg

Lovely life gravid blogg

Lovely life gravid blogg

Avslöjande i filmanda

På tal om framtiden och Notting Hill, så passade vi även på att avslöja något riktigt kul. I slutet av sommaren blir vi fyra och Olivia ska bli storasyster! Ni som följer mig på Instagram har redan sett det men det måste ju få vara med i detta inlägg då vi faktiskt väntat med att berätta- just för att få göra det från London. Ni som älskar filmen Notting Hill lika mycket som vi förstår nog poängen med bilderna med bänken också? Imorgon går vi in i vecka 18 och det här är så galet omtumlande och spännande att det kommer bli många inlägg om det framöver. Hoppas ni vill följa även den resan!

Lovely life resa London

resan! Lovely life resa London Lovely life resa London

Lovely life resa London

Minnen för livet

Denna resa kommer jag ta med mig för resten av livet. Trots storm, dödsångest på flyget och att vi höll på att bli påkörda i samband med en biljakt i Shoreditch – så är jag så lycklig och tacksam för att få uppleva allt ihop med han där på sista bilden. Vi har alltid så oerhört kul ihop, skrattar åt regnet, håller hårt i varandra vid skakiga flygningar och löser precis allt ihop som ett team.

Varje gång vi reser, oftast med barn, så tar vi oss an alla utmaningar och löser alla problem tillsammans. Tror det är alla dessa utmaningar som gör oss så starka som vi faktiskt är, och det är jag så tacksam för. Nästa resa blir om drygt en månad, då hela familjen drar till Fuerteventura. Sista resan bara vi tre.. Finns helt klart en del ångest kring det, men känns fint att göra det innan nästa kapitel av vårt liv börjar!

22
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Mams

    ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

  2. Matti

    London med dig kan aldrig bli fel och nästa gång tar vi med de två små❤️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.