Lovely life sanglampa barnrum

Sänglampa Barnrum

Inlägget publiceras i sponsrat samarbete med Strömshaga AB och Baldershage.se.

Lovely life sanglampa barnrum

Olivia har fått hem världens finaste sänglampa till sitt rum. Den kommer från Strömshaga och Balders hage som vi har ett fint samarbete med. Tycker den passar alldeles perfekt där vid alla tavlor från Mrs Mighetto och de fina färgerna på tapet och vägg. Älskar att den ser ut som en liten blomma och tror det få bli något liknande sen till bebisens blivande rum. Olivias rum är verkligen det mysigaste i hela huset nu och jag hoppas få till det lika bra i den lillas rum framöver.

Lovely life barnrum

Lovely life barnrum

Under denna sänglampa kryper vi numera gärna ner och läser godnattsaga. Något vi alltid tidigare gjort i soffan innan läggdags av två olika anledningar. Den ena att vi inte kunnat ligga bredvid Olivia i hennes lilla växa-säng. Den andra att vi varit rädda att vänja henne vid något som hon ska tjata om vid varje läggning. Nu är vi och hon så trygga med hennes rutiner att vi kan göra det som en mysig bonus då och då. Hon börjar bli så stor nu att man kan prata med varandra och förklara att sådant inte kan ske varje kväll. Det känns skönt.

Vi har alltid hållit stenhårt på nattningsrutinerna och vårt mål har alltid varit att hon ska somna och sova enkelt och tryggt, i sin säng. Det är något vi lyckades med tidigt, efter lite arbete. Därför känns det extra lyxigt nu att kunna “ruffa” lite på saker utan att vi faller in i något negativt mönster.

Lovely life barnrum

Lovely life lampa barnrum

Pricken över i:et

Lampor kan verkligen lyfta ett helt rum tycker jag. De blir som smycken och pricken över i:et, som sätter de sista detaljerna i inredningen. Deras funktion är såklart även att lysa upp och skapa mysig stämning. Men även lika mycket att ge en viss känsla till rummet. Denna lilla sänglampa i finaste ljusgrön passar verkligen perfekt bland allt annat sagolikt i Olivias rum. Hon känner sig så stor också att kunna krypa upp i sin nya säng och bläddra i en bok under sin lampa. Ni hittar alla fina lampor från Strömshaga hos Baldershage.se!

 

Klicka gärna på det lilla hjärtat om ni gillar mina inlägg, det gör mig överlycklig!

33
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.