Lovely life inredning till barnrum lakan

Inredning till Barnrum – Olivias egen plats

Inredning till Barnrum – Inlägget publiceras i samarbete med Jollyroom.se

Lovelylife inredning till barnrum

Lovely life inredning till barnrum

Lovely life inredning till barnrum

Lovely life inredning till barnrum

Lovely life barnrum inredning

Att inreda barnrum är ju faktiskt det absolut roligaste man kan göra i sitt hem. Rummet är en viktig plats för vila, lek och mys. För oss är det viktigt att det passar just Olivia och vad hon gillar, men också att det ska tilltala oss vuxna när det gäller färger och stil. Inte alltid en helt rätt kombination måste jag säga! Olivia är näst intill besatt av rosa, prinsessor, blommor och glitter. Jag tycker också pm rosa men det är ju en fin balansgång det där med rätt kulörer och hur man ska matcha. Vi har iallafall utgått från vad lillan tycker om och gjort det bästa av det, och är mer än nöjda. Mycket blommor, djur, rosabruna toner, sagotema och mysiga textilier. Hon älskar sitt rum och vi hänger gärna där vi också.

Lovely life inredning till barnrum sanghimmel

Lovely life barnrum inredning

Lovely life barnrum inredning

I samarbete med Jollyroom.se och märket Alice & Fox har vi nu utökat detta mysiga rum med några fina prylar. Till att börja med kändes en sänghimmel i finaste vinrött som pricken över i:et vid sängen. Alla prinsessor måste väl ha en sådan? Olivia tycker det är som att sova i en koja och vi älskar att ligga där och läsa saga. Till nästa höst och vinter ska den nog få en mysig ljusslinga under bara för att öka myset. Ni hittar den HÄR!

Lovely life inredning till barnrum lakan

Lovely life inredning till barnrum lakan

Lovely life inredning till barnrum lakan

Säng för stora tjejer

Då Olivia äntligen fått en riktig säng för “stora tjejer”, har vi ju också behövt utöka med större täcke, kudde och textilier. Tidigare har hon haft allt i storlek för spjälsäng men nu var det verkligen på tiden. Sängen är köpt på marketplace och ommålad. Men att hitta fina lakan som inte kostar en förmögenhet var inte det lättaste. Därför föll jag för dessa fina med skogsdjur på som ni hittar HÄR. Passar perfekt till sagotemat!

Lovely life inredning till barnrum lekmatta

Lovely life inredning till barnrum lekmatta

Lovely life inredning till barnrum lekmatta

Lovely life inredning till barnrum lekmatta

Lovely life inredning till barnrum lekmatta

Lovely life barnrum inredning

Lovely life inredning till barnrum lekmatta

När det gäller inredning till barnrum tycker jag också det är viktigt att kunna förändra och anpassa efter vad man ska göra. Vila, läsa eller leka. Viktigt är också att ha bra möjlighet att kunna plocka undan och förvara allt på ett bra sätt. Då Olivia verkligen kommit in i en aktiv period nu och älskar gympa och dans, så kändes denna underbara lekmatta perfekt för henne. Den är mjuk och skön och vi älskar den fina gröna färgen som bryter av mot allt rosa. Toppen också att man enkelt kan vika ihop den och ställa undan den när man lekt klart. Ni hittar den HÄR.

Lovely life inredning till barnrum

Lovely life inredning till barnrum

Lovely life inredning till barnrum lekmatta

Hela familjen älskar att hänga i Olivias rum och jag ser fram emot att sätta igång med det blivande bebisrummet framöver. Klicka gärna på det lilla hjärtat om ni gillar det jag gör här på Lovelylife.se. Det gör mig så glad!

21
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Wilma

    Men åh så sött påslakan!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.