Lovely life tips pa paskpynt

Tips på fint påskpynt

Tips på fint påskpynt – I stolt annonssamarbete med Balders Hage

Lovely life paskpynt

Lovely life tips pa paskpynt

Ja hörrni, nu är äntligen min favorithögtid snart här – påsken! Visst älskar jag jul, midsommar och alla högtider egentligen, men påsken har verkligen blivit en favorit de senaste åren. Speciellt efter att Olivia kom till vår värld. Älskar alla små traditioner såsom äggjakt som vi brukar ha i skogen, plocka in och pynta ris och måla ägg. Älskar ljuset, färgerna, blommorna. Våren är äntligen här och påsken för mig är också startskottet för att odla, jobba i trädgården och se nytt liv växa fram. Finns det något vackrare? Denna påsk är ju dessutom verkligen speciell eftersom jag själv är ett växande påskägg med en sprattlande liten kyckling i magen!

Lovely life tips pa paskpynt

Lovely life tips pa paskpynt

Dessa bilder har jag stylat och fotograferat i samarbete med min favorit-shop baldershage.se och jag bara älskar alltihop. Hur söta små höns, kaniner och fjädrar? Det vackra plåtägget kommer fyllas med Olivias favoritgodis och placeras ut av “påskharen” nästa vecka. Det är faktiskt lite kul att hon kan få godis i sina ägg i år så man slipper vara så kreativ med andra prylar. Men som innan kommer hon även få lite annat också. Såsom egna frön att så i trädgården, en underbar kjol och lite andra småsaker. Jag älskar verkligen att pyssla ihop de fina påskäggen, för att sedan se henne gå där nyfiket och leta i skogen.

HÄR finns bilder från förra årets äggjakt!

Lovely life tips pa paskpynt

Lovely life tips pa paskpynt

Lovely life tips pa paskpynt

Plåtkaniner och djurvänliga fjädrar

Ja men ni ser ju hur fina alla sakerna är. Älskar de små kaninerna i plåt från Maileg, som vi hjälpts åt att hänga upp i påskriset. Blev så fint! Angående fjädrarna, så skulle jag aldrig någonsin få för mig att köpa sådana som plockats från levande fåglar. Dessa är en restprodukt från ett slakteri och har alltså inte bidragit till något extra lidande för djuren. Vill be er att tänka extra på det när ni köper påskfjädrar. Man kan också göra egna av tyg eller papper om man är lite pysslig. HÄR hittar ni iallafall massa fint påskpynt och leveransen går superfort så ni hinner absolut få hem det innan påsk. Vill också tipsa om att vika ut bladen på tulpanerna som jag gjort här, vilket jag lärt mig av min bloggkollega Skillad Florals. Hur fint?

 

Önskar er alla en underbar påsk och lite ny energi och ljus i dessa svåra tider. Nu hjälps vi åt att sprida värme. Något som skulle göra mig varm och glad är om ni klickade på det lilla hjärtat, om ni gillar detta inlägg. Kram på er!

34
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.