1C72A31E-0C51-4939-9C92-C5898CD15EC4

Äntligen väggväxthus

Väggväxthus – Inlägget publiceras i samarbete med Hemfint.se

Något jag drömt om länge – ett växthus! Visst hade jag önskat ett gigantiskt orangeri med murad grund och spröjsade fönster i trä, men det spar jag till vårt framtida hem som får bli där vi ska stanna. För vi har ju ändå planer på att flytta ut på landet framöver, och då hade det varit väldigt svårt att flytta ifrån ett sådant, tänker jag.

I samarbete med Hemfint.se har jag nu fått hem ett himla fint alternativ som kommer hjälpa mig enormt med mina odlingar – nämligen ett väggväxthus! Det på bilden närmare bestämt. Vi har bestämt en plats på framsidan, vid stentrappan brevid äppelträdet.  Där är det eftermiddags- och kvällssol och jag tror det blir toppen!

Jag har bestämt mig för att göra det så personligt jag bara kan, genom att måla metallbitarna med en tålig utomhusfärg som jag beställt. Ska också försöka lägga in ett enkelt tegelgolv, sätta upp hyllor och krokar. Utanför blir det en trevlig sittplats och massor av fina krukor med pelargoner, smultron och örter. En liten oas helt enkelt. Vad tror ni om det? Lovar såklart att visa när allt är klart! Ni hittar detta väggväxthus och andra större och mindre här. Önska mig lycka till!

33
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Skillad Florals

    Lycka till!

  2. Anna

    Vilket smart alternativ för oss som saknar utrymme!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.