38A61171-FF1D-482A-8F4D-51A27F16F497

Kattungar och gravidhormoner

Bebislycka gånger fem här! Och inte blev det lättare att hantera sina gravidhormoner när vår mamma katt Bea överraskade oss med dessa små tussar här om kvällen. Hur söta?! Vi hade förstås tänkt vara ansvariga och kastrera henne men hann inte i år heller på grund av andra mindre roliga kostnader. Vips var hennes mage rundare och vi visste inte riktigt när det skulle bli av.

Förra året fick vi leta i över en vecka då hon lagt dem ute i skogen. I år gjorde hon det lättare för oss och födde de små ute i stugan där de har sin mat och sovplats. Men som vanligt fick vi en sötchock och är så förundrade över att de fyra är så olika i år jämfört med förra året då alla var röda som mamma.

lovely life kattungar

lovely life kattungar

lovely life kattungar

Ännu har vi lite svårt att se könen men ska man tro på vad man läser så kan inte hanar vara trefärgade (?) så det borde iallafall vara tre honor. Olivia har iallafall gett de små liven namn – Benny, Belle, Ariel och Pipis! Passar bra tycker vi. Nu väntar en vår men mycket jobb, klösande på möbler, hängande i gardiner och kattsand överallt.

Inte heller helt optimalt att de är leveransklara precis när vi ska få barn, men det ska väl gå tänker jag. Mycket på samma gång vilket verkar vara grunden för vårt liv men trots blod, svett och tårar (ofta) älskar jag vårt gemensamma kaos. Hoppas bara jag får vila lite snart så jag orkar föda barn om några veckor. Wish me luck!

Om någon av er är intresserad av en liten kompis eller känner någon som är kan ni maila mig på ingrid.w@hotmail.com 🙂

35
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Anna

    Men gud så söta <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.