sovrum-inredning-tapeter-1

DIY Sänggavel och nya tapeter i sovrummet

DIY sänggavel och nya tapeter i sovrummet – Inlägget publiceras i betalt samarbete med Boråstapeter

sovrum-inredning-tapeter

lovelylife_diy_sanggavel

sovrum-inredning-tapeter-8

Alltså, hur fint börjar inte vårt sovrum bli? Inte nog med de nya tapeterna “Thistle” från Boråstapeter, så har jag även slängt ihop en sänggavel av växtstöd. Jag kan inte alls ta åt mig äran för idén, utan den kommer från världens pyssligaste Hemmafixbloggen av Monica Karlstein. Det är alltså böjda bambupinnar till trädgården i olika storlekar som man sätter ihop med buntband och jutesnöre, och voila – en urtjusig sänggavel som inte kostar mer än några hundralappar. Ni hittar en utförligare beskrivning på hur man gör HÄR. Så enkelt och fint, eller vad tycker ni?

diy_sanggavel_bambu

diy_sanggavel_bambu

diy_sanggavel_bambu

Och tapeten då? Hur fin? Älskar de gröna och rosa färgerna och denna som heter “Thistle” finns även i två färgsättningar till. Dem hittar ni HÄR. Vi har den som heter 7203. Tycker det blev så fint ihop med våra nymålade väggar i beige kalkfärg. Ljust, somrigt och ombonat på samma gång. Att det dessutom är tistlar som pryder denna vackra tapet, gör ju att den inte blir för söt och gullig också, vilket jag gillar skarpt.

lovelylife_diy_sanggavel

lovelylife_diy_sanggavel

Appropå tapeter så är även snart vår hall klar och det blir verkligen ett riktigt lyft. En tidigare kritvit panel har bytts ut mot vintageblommiga, rosa tapeter, gråbeige pärlspont till hälften och så en trappa som snart får en gul nyans. Hur mysigt blir inte det tror ni? Dessutom händer spännande saker i bebisens blivande rum samt i andra delen av vårt sovrum, där vi inrett en helt underbart mysig hörna för vår kommande familjemedlem. Lovar att visa snarast!

Glöm inte att klicka på hjärtat om ni gillar detta inlägg. Det gör mig så glad! Är ni sugna på mer DIY-tips, kolla då in mina kollegor här på Lovelylife.se för massa härlig inspiration! 

30
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.