Lovely life inredning bebisrum

Inredning Bebisrum

Inredning bebisrum – I samarbete med Minhemlängtan.se 

Lovely life bebis rum

Lovely life bebis rum

Lovely life bebis rum

Lovely life bebis rum

Tänkte visa er bebisens hörna i vårt sovrum som jag pysslat ihop. Nu är dessa bilder några veckor gamla så magen är betydligt större nu vill jag lova. Men ville ändå visa för blev så nöjd med färger och detaljer. När det gäller inredning bebisrum så tycker jag om att hålla det ganska neutralt med jordnära och mysiga färger. Den magiskt fina babykorgen i rotting från Minhemlängtan.se fick sätta prägel på alltihop. Visst är den galet fin? Ni hittar den HÄR.

Lovely life inredning bebisrum

Lovely life inredning bebisrum

Lovely life inredning bebisrum

Lovely life inredning bebisrum

Den lilla byrån är målad med Beckers kulör “Roibos” och har fått en liten skötbädd av skumgummi samt överdrag från Garbo&Friends. Väggarna är målade med Kalklitirs färg “Palladio”. Alla söta små plagg är en salig blandning med ärvt efter Olivia samt en del nytt från bland annat H&M, Marmar Copenhagen, Konges Slöjd, Newbie och Lindex. Alltihop är tvättat och nedvikt i byrålådan, redo att användas alldeles snart. Filtar, lakan och babynest är också från Garbo&Friends.

Lovely life inredning bebisrum

Lovely life inredning bebisrum

Lovely life inredning bebisrum

Lovely life inredning bebisrum

Lite foton på väggen på storasyster är ju ett måste också, och så några av hennes första små leksaker förstås. Något hon är oerhört stolt över att få lämna över till sitt lillasyskon. Så fint att hjärtat smälter flera gånger om. Min fina och sköna byxdress kommer från finska Kaiko Clothing.

Lovely life inredning bebisrum

Lovely life inredning bebisrum

Lovely life inredning bebisrum

Att vila blicken på

Här är också några nyare bilder på hörnan efter att finaste gåsen från Wonderforest fått sin plats över korgen. Även den lilla bitfjärilen på byrån kommer därifrån. Ser ni också Olivias egenfixade present där? Hon har slagit in ett gulligt trädjur och en liten träbil till bebisen där, och är så pepp på att få ge det. Den underbart fina bodyn kommer från Babyshop och lilla hatten från Lindex. Löven eller solfjädrarna på väggen är loppisfynd.

Ska bli så kul att få inviga denna lilla hörna inom en väldigt snar framtid. Hoppas han eller hon ska trivas där. Vill ni läsa mer om inredning bebisrum eller barnrum så hojta till. Bilder från Olivias fina rum hittar ni HÄR!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.