CD3285EB-5B00-4FA8-8772-DAE4F912B79C

Så blev vårt väggväxthus

Lovely life väggväxthus

Lovely life väggväxthus

Lovely life väggväxthus

Har ju helt glömt bort att visa hur vårt väggväxthus blev när det kom på plats. Det kom liksom en bebis emellan, kan man säga! Vi fick alltså i samarbete med Hemfint.se detta väggväxthus som ni hittar HÄR. Detta har jag sedan målat med metallfärg för utomhusbruk, från Panduro så det skulle matcha vårt hus bättre. Litet är det, men rymmer ändå oväntat mycket om man bara planerar lite.

Lovely life väggväxthus

Lovely life odla

Lovely life väggväxthus

Lovely life knopplist

Växthuset blev klart alldeles för sent egentligen, men vi har ändå fått en hel del tomater som mognat, och gurkorna är på god väg. Tack vare att vi bor där vi bor, så tror jag ändå att säsongen förlängs en hel del tack vare detta lilla smycke på väggen. Jag slängde ihop en enkel knopplist av en gammal planka och en gren ifrån skogen som får agera förvaring för lite redskap. Visst är det trångt där inne, men det är bara charmigt tycker vi. Olivia tycker det är kul att gå och vattna och kika om det kommit nya tomater varje dag. Nästa år kommer vi såklart sätta ut plantorna där betydligt tidigare. Dessutom har vi ju ett toppen ställe för alla Dahlior att vakna på i vår också!

Lovely life barn trädgård

Lovely life väggväxthus

Lovely life barn trädgård

Mycket vill alltid ha mer

Visst hade jag velat haft ett rejält stort växthus, med mur och allt. Stora gjutna odlingsytor, fiskbenstegel, sittplats och indraget vatten. Vinrankor i takhöjd och gigantiska medelhavsträd. Fick jag drömma ordentligt skulle jag vilja ha ett helt orangeri som är en del av bostaden! Men detta funkar toppen just nu och med tanke på att vi inte ens tänker bo kvar här i all evighet, så hade jag inte velat bygga det där drömväxthuset här. Det får vänta tills vi bor där vi verkligen vill bo i framtiden. Men visst blev det ganska gulligt ändå?

Om ni gillar detta inlägg, får ni gärna klicka på lilla hjärtat, tack <3 

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.