Lovely life blommor

Sista blomsterskörden

Lovely life blomster

Lovely life blomster

Så var den här, tiden då allt går i vila och vissnar ner. Lite sorgligt men ändå ganska skönt och efterlängtat måste jag säga. Nu återstår bara det stora jobbet med att röja i blomsterbäddarna och gräva upp alla knölar för vintervilan. Men efter det kan man fokusera på lite lugnare projekt inomhus. Är så tacksam för hur fin och lyckad min snittblomsodling blev, trots graviditet och barnafödsel. Så mycket vackra blomster vi fått njuta av! Men trädgårdsarbete tar MYCKET tid, kraft och tålamod och jag tycker faktiskt det ska bli skönt att slippa det ett tag. Sen framåt januari vet jag ju att jag längtar ihjäl mig igen, men allt har sin tid känner jag. Håller ni med?

Lovely life blomsterodling

Lovely life snittblomsodling

Så, tack alla underbara dahlior, luktärter, solrosor, malvor och rosenskäror för att ni bidragit till en så fin sommar. Nu ska vi njuta av höst, krispig luft, mys framför kakelugnen, varm choklad och roliga inomhusprojekt. Älskar alla årstider, men visst är det något magiskt över hösten ändå? <3

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.