bild 4 kopia

Det bubblar till i magen av förväntan. Det kommer att bli bra det här.

gröngöling_6056gröngöling_6053 gröngöling_6093gröngöling_6063
Under 2013 tänker jag att jag ska tro på mig själv och på vad jag vill. Jag tänker att jag ska skriva mycket musik och lära mig att fotografera riktigt bra. Jag tänker att jag ska lägga ner mycket tid på bloggen så att det blir en fin plats där jag trivs och förhoppningsvis ni likaså.  Tror helt klart att det blir ett kreativitetens år! Jag tänker också att det kommer bli en solig vår och en supervarm sommar. I det stora hela så tänker jag att 2013 kommer att bli ett mycket bra år! Och så var det med det!

Translation:
I think 2013 is gonna be a great, creative year. I’m gonna spend a lot of time on writing music and become a better photographer. 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny