keps

Klädåret 2012.

Hej och välkomna till min nygamla blogg, så glad att ni hittat hit! Jag heter Isabelle och jag bor i Stureby söder om Stockholm. Här kommer jag blogga om sådant som jag tycker om. Det blir en salig blandning av foton, ihopknåpade meningar, kläder och annat fint som gör vardagen lite gladare. Lite då och då lägger jag upp en sång eller 2 också, för jag sjunger en hel del. I min bloggvärld har jag på sistone blickat tillbaka lite på 2012, och i min sista tillbakablick tänkte jag kika över vad jag egentligen har haft på mig.  Jag tänkte även att det blir ett bra första inlägg här på Radar. Så får ni se hur jag ser ut.  Och om ni kommer tillbaka (vilket jag hoppas, önskar så att ni ska trivas här), så kommer ni få veta lite mer om vem jag är också. Och förhoppningsvis får jag veta lite mer om vilka ni som läser också är så småningom. Skrollar ni ner lite ser ni några överflyttade inlägg från min gamla blogg, så har ni ett hum om vad min blogg är för typ av plats.
balkong_deportees_2211.jpg_effected_2 anniekepsbalkong_deportees_2236.jpg_effected_3 Isa_Vårklädd210312_008_1hattlilaRomdag1_0609x2hattskorkrage rödspetshasbeensköpenhamn_skåne_3701.jpg_effected copy viktoria_3851 copy

polis vinter

Translation:

Welcome to my new blog, so glad you are here! Lately in my blogworld I’ve been lokking back at 2012, and today it’s time to see how I dressed. I thought it was a good thing to start with here at Radar. Then you can see what I look like, and if you return (Which I hope, my wish is for you to like it here!), you will find out more about who I am as well, and hopefully I will find out about you! 

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Wow, du har verkligen supertjusig stil!

    1. Åh, tack snälla!

  2. Allså, din stil är ju verkligen slående bra. Så. Himla. Snygg.

  3. Du har verkligen stil, en fin sådan 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny