Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Morgondröm.

Morgondröm.

Malaysia_6321 Malaysia_6310

Malaysia_6351Malaysia_6340_1 Malaysia_6292
Promenad i morgondiset på  Pantai Cenang, Langkawi. Vi bor på hotellet med rött tak. Sanden är så pudrig att den knastrar lite under fötterna när man går, som om den vore varm snö. Det känns helt overkligt att vara här. Lite som att jag drömmer.

Translation: 

Morningwalk on Pantai Cenang, Langkawi. It feels almost unreal to be here. Like a dream.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. dröm indeed! själv har jag planerat min karibien/västindienresa i sommar för fullt idag! resa alltså. livets kanske bästa. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny