fjaril

Som glasslott i aprilskyar.

rosa hår_7075 copy rosa hår_7089 rosa hår_7071

Köpte med mig en rosa toning när jag åkte hemifrån, en sån där bra som bara håller i 3 tvättar, så man behöver inte vara orolig om det blir helt galet. Dock fungerar den bara på färgat eller blekt blont hår, och ju blondare desto mer effekt. Mitt hår är ju lite slingat så det blev lite svagt rosa nyanser bara, men det vart ändå ganska fint tycker jag, även om jag önskar att det hade blivit mer effekt. Men är du en sann blekt blondin är det ett hett tips att testa om man bara vill ha lite förändring för en vecka eller så.

Fotona på mig är tagna av Christian Gustavsson.

Translation:

My hair is a tiny bit pink now, it will only last for 3 washes. I love colors like that if you just want to make a change for a week or so. 

0

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Du är så fin min vän <3
    Hoppas ni har det superbra

  2. once described: the future Alibaba may not the company exist only organization exists,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny