bilutflykt_7044

Roadtrip.

bilutflykt_7034 bilutflykt_7044 bilutflykt_6960 bilutflykt_6905 bilutflykt_6878 bilutflykt_7013 bilutflykt_7055 bilutflykt_7069
Vi hyrde en bil och åkte på utflykt. Langkawi är så himla vackert. Och otroligt lugnt. Många stränder är så lugna att man lätt kan hitta en del av stranden där man är helt själv. Där vi bor är det mest liv och rörelse, men det är alldeles lagom mycket. När man åker runt är det apor överallt. Som hoppar upp på bilen eller letar bland ens grejer efter mat när man går och badar. Mest fascinerande  men lite jobbigt på samma gång.  Jobbigt när man är hungrig och de snor ens sista apelsin t.ex. Men de är väldigt söta så det går liksom bra ändå.

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Haha, åh! Tjuvapor har jag minsann också råkat ut för! En liten sprang fram och sparkade min vän i magen och snodde hans chipspåse, samtidigt som ett gäng andra apor försökte sno min glass. Så himla knäppt.

  2. vackert och vad man blir sugen på värme när man ser bilderna =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny