Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Djuren.

Djuren.

Malaysia_Dag3_0921 Malaysia_Dag3_0926

En del turistiga utflykter har vi gjort. Vi besökte Bird paradise på Langkawi. Jag mådde mest dåligt över att djuren hade så lite plats… Men när fåglarna som flög fritt där inne åt ur mina händer, då kände jag mig som Sofia i Bröderna Lejonhjärta. Det var fint.

fiskar_7183 fiskar_7213

På Underwater world kikade vi på fiskar som inte heller hade så mycket plats… Det här är en kubmanet, något som jag varit rädd för under hela resan. När man badar här kan man nämligen stöta på dem om man har otur, och har man extra otur är det en väldigt farlig sort som kan döda en männsika på några sekunder. Usch….

hopping_lipe_7293 hopping_lipe_7298 hopping_lipe_7303Och så aporna, som är överallt på Langkawi, och som inte är så speciellt rädda för människorna.

lipe_sistadagen_7930 lipe_sistadagen_7943

 

Koh Lipe är hundarnas ö. När man går ut på morgonpromenader följer de med. Den ljusa hunden har följt oss hem till dörren varje kväll och ibland legat och sovit utanför. Så himla mysigt.

Translation: We went to Bird paradise and Underwater world on Langkawi. I mostly felt sorry for the animals… On Langkawi there are monkeys everywhere, and on Koh Lipe dogs that follow you on your morning walk. Me like!

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny