Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Jag låser upp mitt hjärta och stoppar in så mycket sommar som det bara får plats. Sen låser jag igen.

Jag låser upp mitt hjärta och stoppar in så mycket sommar som det bara får plats. Sen låser jag igen.

Langkawi_Koh_Lipe_0381 Langkawi_Koh_Lipe_0422 Langkawi_Koh_Lipe_0354 Langkawi_Koh_Lipe_0362 Langkawi_Koh_Lipe_0365 Langkawi_Koh_Lipe_0425 Langkawi_Koh_Lipe_0348 Langkawi_Koh_Lipe_0468Langkawi_Koh_Lipe_0447
Foto: Christian Gustavsson

Idag åker vi hem till kalla Stockholm igen… Man har lite glömt bort att det faktiskt är vinter hemma. Det har varit så jävulskt underbart att vara här! Bilderna ovan tog Christian för några dagar sedan på stranden där vi bodde på Langkawi. Så himla lyxigt att resa med en fotograf, får ju så väldigt fina outfitbilder! Kläderna köpte jag på superduper-rea på Topshop precis innan vi åkte.

Translation: Today we’re going home to snowy Sweden again, wish I could stay here… Christian took those pictures a couple of days ago on our beach on Langkawi. So great to travel with a photographer!

0

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Så väldigt väldigt fin!

  2. söt som en småkaka är du! jättefin!

  3. SÅ FINT ATT MAN KAN SVIMMA

  4. Gud vilka underbara bilder!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny