Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still, för alla oss som aldrig vet vad vi vill.

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still, för alla oss som aldrig vet vad vi vill.

382010_10151439823784305_1835079424_n

Fick en läsarfråga för några dagar sedan som berörde ämnet huruvida jag och Christian är tillsammans eller inte. Att det på senaste tiden känts som att jag skrivit om honom mer som en vän istället för pojkvän och att allt är förvirrande. Vet ni? Jag förstår om ni är förvirrade. För att minska er förvirring något så kan jag säga att vi också är förvirrade. För att göra en lång historia kort… I början av Oktober tog det slut mellan oss. Christian packade sina väskor och flyttade ut.  Hösten fylldes av ångest, saknad och förvirring över om beslutet var rätt eller ej. Vi hördes nästan varje dag ändå. Ringdes och sa godnatt, att vi tänkte på varandra och att vi var ledsna. Vi hade hela tiden visionen att vi skulle ha lite tid ifrån, att vi inte skulle höras på ett tag för att få lite distans till allt. Men det gick inte så bra ( i tider som dessa hatar jag alla sociala medier, så himla svårt att få distans när det går att se vad den andra gör 24/7). Så började vi träffas lite mer igen, och sen bestämde vi oss för att åka bort tillsammans och bara vara nära ett tag. Vet egentligen inte om vi blivit så mycket klokare av resan. Vi vet att vi tycker om varandra väldigt mycket och att vi har väldigt roligt tillsammans. Men när saker gått snett tidigare är det ändå läskigt att besluta sig för att våga igen. Hjärtan är ju ömtåliga, och just nu är vi nog båda lite rädda. Men efter att ha tillbringat 2 veckor tillsammans dygnet runt kan jag säga att det kändes väldigt tomt i min säng i går kväll…

Hoppas det var ett någorlunda svar på frågan. Jag tycker alltid att det är lite läskigt att skriva om sånt här på bloggen, särskilt när man är mitt upp i det, och därför förstår jag att förvirring uppstår… men nu vet ni lite i alla fall.

Translation: I had a question a couple of days ago about my relationship with Christian. If we are together or just friends. We were together, then we broke up this autumn, and right now we are a little confused. So the answer is that we are a little in between… I always find it hard to write aboute lovetroubles when I’m in the middle of them, so I understand the confusion…

0

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Det var jag som undrade! Förlåt om det blev för personligt, men har verkligen VERKLIGEN undrat. Tycker det är jätteskönt när folk bara skriver ut hur det är, rätt upp och ner. Men sen kan man ju även skriva att läsarna inte behöver fråga mer pga man behöver sitt privatliv. Tack för du vågade!

  2. Berätta så mycket/lite du vill. Hoppas att det löser sig på bästa möjliga sätt i alla fall.. 🙂

  3. Kärlek. Så himla svårt. :/

  4. Tack för att du berättar. Det är svåra saker det där

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny