Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Stoppar fickorna fulla, flätar in dem i håret, skriver ner dem i toner. Jag drömmer så stort jag bara kan!

Stoppar fickorna fulla, flätar in dem i håret, skriver ner dem i toner. Jag drömmer så stort jag bara kan!

littlebox_konstfack_8052 littlebox_konstfack_8054 littlebox_konstfack_8062 littlebox_konstfack_8058 littlebox_konstfack_8059 littlebox_konstfack_8067
Häromdagen knatade jag genom ett iskallt Stureby för att hämta ut finpaket ända från Paris. Det var en My little box, och den var fylld med fina, bra saker. Kalendern är utan tvekan den finaste kalender jag ägt. Och morotsoljan doftar så ljuvligt att jag svimmar. Och drömma stort, javisst! Varför jag fick en sån här fin box skickad till mig kommer jag att berätta för er så småningom! Hoppas ni alla har en finfin söndag!

Translation: The other day I walked through a snowy Stureby (the place where I live) to the postoffice to recieve a beautiful gift all the way from Paris. It was my little box, and it was filled with really cute things. Why I got it, I will tell you all another day! Hope you all have a lovely sunday!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. kalendern är ju superfin! påminner lite om frankie magazines. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny