yourlife_MG_0485

Stoppar fickorna fulla, flätar in dem i håret, skriver ner dem i toner. Jag drömmer så stort jag bara kan!

littlebox_konstfack_8052 littlebox_konstfack_8054 littlebox_konstfack_8062 littlebox_konstfack_8058 littlebox_konstfack_8059 littlebox_konstfack_8067
Häromdagen knatade jag genom ett iskallt Stureby för att hämta ut finpaket ända från Paris. Det var en My little box, och den var fylld med fina, bra saker. Kalendern är utan tvekan den finaste kalender jag ägt. Och morotsoljan doftar så ljuvligt att jag svimmar. Och drömma stort, javisst! Varför jag fick en sån här fin box skickad till mig kommer jag att berätta för er så småningom! Hoppas ni alla har en finfin söndag!

Translation: The other day I walked through a snowy Stureby (the place where I live) to the postoffice to recieve a beautiful gift all the way from Paris. It was my little box, and it was filled with really cute things. Why I got it, I will tell you all another day! Hope you all have a lovely sunday!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. kalendern är ju superfin! påminner lite om frankie magazines. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny