Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Vintertristess.

Vintertristess.

herrtröja_8393 herrtröja_8353_1

herrtröja_8397

herrtröja_8352
Världen är svartvit utanför mitt fönster. Jag stannar inne och drömmer om våren.

Translation: The world outside my window is black&white. I stay indoor dreaming about spring.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Härliga bilder! Verkligen älskar din tröja, så fina färger och mönster! 🙂

  2. Vilken himla fin frisyr! Hur har du gjort den? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny