IMG_4065

Jag fryser lite om fötterna och letar magiska känslor.

rosa hår_7099 dag2_6454 dag2_6491 koh lipe_7639 lipe_sistadagen_7849 lipe_sistadagen_7864 dag3_6806_2

När jag tittar ut genom fönstret och ser en kolsvart, iskall värld, då är det svårt att förstå att världen faktiskt är som en sagovärld på andra sidan av jorden. Något av det jag saknar mest ifrån vår resa till Malaysia och Thailand, är solnedgångarna. De var liksom sådär hjärtsnörpande vackra att det nästan inte gick att hantera. Så vackra att man nästan blev lite stressad för att man ville fånga upp det magiska och kapsla in det i hjärtat så att känslan inte skulle försvinna fastän man visste att den skulle det. Nu är det mörkt och kallt. Jag fryser lite om fötterna men äter värmande linssoppa. Men när jag ser på bilderna blir jag alldeles varm i hjärtat, så lite av magin kanske jag lyckades kapsla in ändå? Om inte annat så lyckades ju kameran. Älskade, magiska kamera.

Translation. Miss the sunsets from our vacation. They were magical…

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Så fantastiskt fint! Jag har också varit på Malysia, Lankawi för ett par år sedan. Vill verkligen åka tillbaka dit en dag!

    1. Mmm, jag vill oxå tillbaka…

  2. får också alltid lite ångest när jag ser såna solnedångar över att inte kunna bevara dom. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny