IMG_7662

Fråga mig vad ni vill.

271156_10150720216315078_5850207_n

Foto: Anders Larsson

Jo, jag tänkte på det där med frågestund… Har ju aldrig haft någon sådan eftersom jag tycker att det känns lite läskigt, man vet ju inte ens om man får några frågor… För ibland känner man sig lite ensam när man sitter på den här sidan, man undrar om det är några där ute? Och nu är det ju nytt år och jag har ny blogg, så jag tänkte att det kunde passa med en liten frågestund. Så får jag även en hum om vilka ni är! Så… Fråga mig vad ni vill! Jag ska svara så ärligt och bra jag bara kan!

Translation: Ask me anything you want!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 15 kommentarer

 1. Emelie

  Jag vill veta din exakta drömresa, du har obegränsad budget och kan och får vara borta hur länge du vill, vart åker du?

 2. Jasse

  Vad ska du bli när du blir stor:)?

 3. Nora

  Du har jämt så himla fina frisyrer! Så jag undrar helt enkelt om du har något knep som du kan dela med dig av, och lite tips. Gärna om du vet hur man får till en fin frisyr, även om man har så tjockt hår att det skulle räcka till minst tre personer. Det kan vara så yvigt och problematiskt ibland.

 4. Jeanette

  Du har en otroligt fin klädstil, och jag undrar var du hämtar din inspiration OCH vilka dina bästa syling-tips är för att sätta ihop en look

 5. jennifer

  Kanske bara jag som är förvirrad och inte förstår, men vad jobbar du med/gör du om dagarna?
  Om du bara fick äta en sak i resten av ditt liv, vad skulle du då äta?
  När är du som lyckligast?

 6. Julia

  Vill börja med att säga att jag tycker om din blogg så mycket! Nu till mina frågor: Vilket är ditt favoritplagg och varför? Har du något husdjur? Själv är jag en “kattperson” och drömmer om en vit katt med rosa nos och gröna ögon. Har du något “dröm-husdjur”?

 7. Sanna

  Var känner du dig som mest hemma?
  Om du fick vara en annan person gör en dag, vem skulle det vara och varför?

 8. Ellinor

  Jag undrar vart du har köpt den jättefina lila klänningen? 🙂

 9. devi

  Hej. Jag undrar en grej.
  Jag får en känsla av att du är lite sorgsen, har du någonsin funderat över ifall det finns någon annan livsstil än den du lever nu i Stockholm som kan få dig att vara ditt högsta jag?
  Isf, vart skulle det vara och vad skulle du göra? Vem är ditt alterego och vart bort hon? Planerar du att bli denne person?

  Lite kantig fråga kanske, men jag är nyfken!

 10. Emma

  Vilket år är du född (å stjärntecken)? Hur lång är du? 🙂

 11. Anna

  Vilken är din favoritfilm? Favoritbok? Är du feminist?

 12. maria

  Jag är allmänt nyfiken på resan ni gjorde nyss, hur/var bodde ni, priser, info om platsen osv, såg så himla himla fint ut! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.