Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Jag sparar mina kyssar till en annan dag.

Jag sparar mina kyssar till en annan dag.

lila_8557 lila_8532 lila_8585

lila_8562

lila_8537lila_8583

Jag vaknar i alla fall med ljuset nu. Det gör trötta februarimorgnar något mer hanterbara. Annars pulsar jag mest i snö och snusar för mycket. Stänger in mig på barer och i biosalonger eller tittar på serier tills ögonen går i kors. Hoppas såklart att ni får en fin hjärte-dag idag, oavsett om ni firar den med med någon som ger er fjärilar, någon ni hånglat med i 10 år eller mer, en bästis, en familj, eller kanske alldeles ensamma. Jag kanske gör det sista. Kanske bara sitter hemma och skriver en låt om det här med kärlek ikväll. Eller så går jag ut och dricker öl med en bästis. Han jag brukar pussa på är långt bort från stan, och det går ju för all del bra att pussas på andra dagar med. Puss på er!

Translation: I’m so happy the sun is up when I wake up these days. Reminds me that spring is not too far away. I hope you all get a lovely Valentine’s day, no matter who you spend it with. I might spend the night alone writing a lovesong. Or I might get a beer with a friend. The person I usually kiss is out of town, but I’ll just kiss him another day. Love! 

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. tjusiga du. låter som en utmärkt dag och jättefina bilder!

  2. Tack, fina ni! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny