lila_8532

Jag sparar mina kyssar till en annan dag.

lila_8557 lila_8532 lila_8585

lila_8562

lila_8537lila_8583

Jag vaknar i alla fall med ljuset nu. Det gör trötta februarimorgnar något mer hanterbara. Annars pulsar jag mest i snö och snusar för mycket. Stänger in mig på barer och i biosalonger eller tittar på serier tills ögonen går i kors. Hoppas såklart att ni får en fin hjärte-dag idag, oavsett om ni firar den med med någon som ger er fjärilar, någon ni hånglat med i 10 år eller mer, en bästis, en familj, eller kanske alldeles ensamma. Jag kanske gör det sista. Kanske bara sitter hemma och skriver en låt om det här med kärlek ikväll. Eller så går jag ut och dricker öl med en bästis. Han jag brukar pussa på är långt bort från stan, och det går ju för all del bra att pussas på andra dagar med. Puss på er!

Translation: I’m so happy the sun is up when I wake up these days. Reminds me that spring is not too far away. I hope you all get a lovely Valentine’s day, no matter who you spend it with. I might spend the night alone writing a lovesong. Or I might get a beer with a friend. The person I usually kiss is out of town, but I’ll just kiss him another day. Love! 

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. tjusiga du. låter som en utmärkt dag och jättefina bilder!

  2. Tack, fina ni! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny