Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

My little Paris.

My little Paris.

Skärmavbild 2013-02-13 kl. 15.55.45

Jessica Comingore / The Fashion Cloud / Make my Lemonade Here comes the sun / Farmette / Griottes / Che and Fidel / Lottie Loves / Le Voyage Creatif / Anna Emilia / Pretty Haute Mess / She Lets Her Hair Down / Eleven Lovely Things / Stil in Berlin / Blooming Leopold / Valentineavoh / You Are My Fave /

Ni vet den där fina boxen jag fick från Paris för ett tag sedan? Den kommer ifrån My little Paris som är en fransk webbsida. Varje månad har de även något som heter My little box som skickas ut och den är fylld med fina saker som ni fick se. Nu till saken… Från och med den här månaden ska även en tidning skickas ut tillsammans med den här boxen. I den här tidningen får man följa 18 bloggare ifrån olika delar av världen. Och jag är så himla glad, för jag är en av dem!  Varje månad kommer ett av mina blogginlägg översättas till franska och publiceras i tidningen. Känns liksom helt overkligt att få vara med i det här projektet, att de har hittat min lilla blogg. Det är fantastiskt fina bloggar som är med, ta en titt på länkarna ovan så får ni se! Alltså, jag är så glad för det här! Och se vilken fin illustration jag fått!

Translation: I’m so excited to tell you about My little Paris! It is a beautiful french website. Every month they also send out My little box which is filled with really cute things. From this month onwards they’re also going to send out a magazine together with the box. There you will find articles from 18 bloggers from different parts of the world translated into french. And you know what, I was picked to be one of them! I’m so excited about this, every month one of my articles will be translated and published in the magazine! Check out the links above to see the other bloggers websites, really great blogs! 

 

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Grattis! Såg dig hos here comes the sun och blev så glad för din skull!

  2. Åh vad roligt, grattis eller hur man nu ska säga!

  3. Åh, vilken superrolig grej!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny