plathuset_hallwylska_museet_lampa

Vintageguide Rom.

Förra våren var jag i Rom i några underbara dagar. Väl hemma gjorde jag en liten vintageguide, och jag tänkte att det kunde vara en bra grej att lägga in den på den här bloggen. Så är ni så lyckligt lottade att ni ska till underbara Rom under våren eller sommaren eller när som helst såklart så kan ni spana in den här. Den ligger även som en egen punkt under kategorier.

Rom_2012_0427_1 Rom_2012_0051_2 Rom_2012_0445_1

Translation: Last spring I was in Rome and you can find my vintageguide to the city here. It is also placed under categories so you can easily find it if you’re lucky to go to wonderful Rome.

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Men shit vilken timing att du länkade dit just idag! Ska till Rom om en vecka, och annonserade efter tips på min blogg. Ska jag spana in 🙂

  2. Åh, vad bra! Den ska jag ta med mig när jag åker till Rom i april!

  3. Sparade detta inlägg i förhoppning om att åka till Rom snart, och i juni ska jag faktiskt dit med min pojkvän! Ska definitivt kika in i dessa second hand-butiker då 🙂 Har du något annat tips på vad man bör göra när man är i Rom? Ps. tycker att din blogg (och du!) är jättefin. Är glad att det verkar gå bra för dig med melanomet. Jag är också lite rädd för att få det, men min pappa är hudläkare så jag vet att det oftast går bra ändå. Puss! Ds.

    1. Svar till Ellinor! hej och tack så mycket! 🙂 Och lyllosar som ska till Rom! När vi var i Rom så var vi bara där i 2 dagar vilket gjorde att vi inte hann med så mycket. Vi strosade mest runt och åt på ställen där det såg mysigt ut (vilket inte var så svårt att hitta). Området Trastevere är supermysigt med många pärlor till restauranger! Hoppas ni får det underbart! Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny