plathuset_brollop_bara_gotland_ ronstrom_gotland1

När rädslan tar över. När jag står på tå över avgrunden. Då håller du min hand.

tunn flätkrans_0134_1 tunn flätkrans_0100 tunn flätkrans_0113 tunn flätkrans_0125 tunn flätkrans_0137 tunn flätkrans_0108 tunn flätkrans_0132 tunn flätkrans_0111x2 tunn flätkrans_0139 tunn flätkrans_0143
Förlåt min trumpna uppsyn, ibland blir det bara så. Fotona tog jag igår och jag var inte så trumpen alls faktiskt. Inte just då iaf. Idag känns det dock som att allt står på paus. Tangenterna flyter ihop och jag skakar lite i kroppen. Jag tappar ord. Och utanför fönstret fortsätter det snöa.

Translation:  Today my life is on paus. I loose my words. And outside my window the snow keep falling.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Julia

  Jag gillar verkligen din blogg och din stil! Jag råkade se ett foto här från ditt hem, där min bok Juni ligger i en boktrave. Kul tycker jag! Får jag låna det fotot till min blogg? Jag länkar självklart till din blogg i inlägget. Ha det så bra /Julia

  1. Isabelle Pedersen

   Svar till Julia: Tack snälla! Och jag gillar din bok! 🙂 självklart får du låna bilden! 🙂

 2. Frida

  Hej Isabelle jätte fina foton. Jag tycker att du får så fin skärpa på dina bilder och undrar om du använder något speciellt objektiv eller photoshop eller tar du ofta foton i solljuset ? Jätte fina blir dom i alla fall.

  1. Isabelle Pedersen

   Svar till Frida: Tack, söta! Jag jobbar ofta med befintligt ljus så gott jag kan, eftersom det är det bästa! Jag fotar med en canon eos 5d markII, objektivet här är en fast 50:a 1,8. Det gör ju att det är kort skärpedjup vilket gör att skärpan ofta känns bättre i förhållande till det som känns blurrigt. Sen brukar jag fixa dem lite i camera raw eller photoshop. Lite kurvor, exponering, clarity och färger är det jag brukar trixa med oftast. Sen gör jag alltid bilderna i det format som ska läggas på webben. Om bilderna är för låg- eller högupplösta kan det ofta bli lite knas.Kram!

 3. Fröken H

  Det gör inget att du ser trumpen ut, bilderna är himla fina ändå! Gillar speciellt bilden där du sitter ner i början 🙂 Strumporna är ju bara allt för härliga också!

  modemanifest.blogspot.com

 4. Frida

  Tack för du ville Dela med dig av dina tips. Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.