Emma gardin 3

Little darling, it’s been a long cold lonely winter.

svartvit_klänning_0702-2_klar svartvit_klänning_0731-2_klar2 svartvit_klänning_0710_klar_1 svartvit_klänning_0743_2
Foto:Christian Gustavsson

Solen strålade över Stockholm häromdagen och jag körde 60-talslook. Samma dag fick jag höra ord hos läkaren som gjorde att jag blev lite lugnare och det kändes som att världen blev lite klarare igen. Sen tog jag och Christian tåget upp till Jämtland och nu är vi här bland fjälltoppar och massvis med snö, och är det någonstans det är helt ok med snö, så är det här. Det känns så himla fint att vara här.

Translation:
Stockholm was sunny the other day and I got some calming news from my doctor. Then me and Christian took the train to my cabin in Jämtland. Here there’s a lot of snow still, but it’s okay, this is the only place in the world where I actually like snow.

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Så fint. Och fin. Och grattis till lugnande besked. Here comes the sun.

  2. Du är så vacker!!! & skönt med lite lugnande besked. & ännu skönare med Jämtland! Sveg är verkligen mitt lilla fjällparadis dit jag kan rymma & bara släppa allt. Det är på något vis mycket bättre när man inte bor där också, man kan välja vad man vill ha liksom!

  3. vad skönt att höra. och du är lika fin som vanligt. synd att du missar vintagemässan, puss!

  4. Åh, va fint att höra att du fått lugnande besked, jag har hållit tummarna för dig! 🙂 Kramar till dig fina du!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny