plathuset_gotlandska-formogor-Amalia-Hildur2John-designer-kuddar-atelje2

Med små steg känner jag hur livet återvänder.

KORSBA~2körsbärsblommor_2551Karlskoga_2695_1

Rom_2012_0394

Rom_2012_0035_1

Rom_2012_0010_2Rom_2012_0490Rom_2012_0397

lönneberga_3624
Hörrni, vilken dag som helst så blommar körsbärsträden i Kungsträdgården. Männsikorna har tinat upp och hela Stockholm lever igen, och jag byter ut rödvinet mot rosé (nästan jämt). Det är officiellt vår, och hela sommaren ligger framför våra fötter.

Jag har haft en välbehövlig paus. Det har varit några väldigt tunga veckor för mig. Det är ingen fara, det har bara varit så otroligt mycket som hänt på en och samma gång att luften liksom helt gått ur mig. Men jag känner att jag med små steg börjar komma tillbaka. Precis som våren, liksom.

(Bild 2 är tagen av Agnes Olsson. Bild 3,5,6,7,9 av Christian Gustavsson.)

Translation:
It’s been some tough weeks for me. I’m okay, it’s just been a little too much at the same time. But now I feel like I’m slowly returning to life. Just like spring.

0

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Åh, det bara pirrar i hela kroppen varje gång någon nämner att det officiellt är vår nu. Äntligen!

  2. Skickar lite kärlek genom internet. Ta hand om dig, fina du! <3

  3. Fint! Puss

  4. sista bilden = typ snyggaste outfiten jag sett!

  5. Tänker på dig och håller tummarna på att all kommer bli bra! Styrkekramar <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny