Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Om vi bara kunde dra härifrån. Laga varandras brustna hjärtan.

Om vi bara kunde dra härifrån. Laga varandras brustna hjärtan.

Ischia_Day2_0011_1 Ischia_Day2_0021_1 ITaly_Ischia_Dag1_0073 ITaly_Ischia_Dag1_0185_1 Ischia_Day2_0294Åh, önskar inget hellre än att jag fick vakna upp i ett främmande land i morgon. Njuta av lugnet på balkongen i morgonsolen, åka båt till små pittoreska byar, gå på äventyr på stigar man aldrig tidigare upptäckt. Finns det någon bättre känsla?

Translation: Oh, how I wish I could wake up in a foreign country tomorrow morning. Morning sun on the balcony, travel by boat to cute little villages, go on adventures… Is there any better feeling?

 

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Det är underbart att vara på resande fot! Speciellt om man är på så vackra platser som du visar på bilderna 🙂

  2. Förutom välskrivna ord och härliga bilder så bara måste man älska dina rubriker. Haha, jag får alltid så mycket inspiration bara av att läsa dem!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny