Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu.

Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu.

Metro_Petter_0025_1

Metro_Petter_0026Så himla nöjd med den här dagen. Dels för att körsbärsblommorna jag fotade i morse var bästa tänkbara start på dan. Sen för att jag klippte mig och åt lunch i solen. Och slutligen för att jag tog mig iväg till gymmet för första gången på 1,5 år. Jag har varit så trött på sistone så jag kände att det var dags. Och jag tycker redan, efter ett pass, att jag känner mig piggare. Hurra!

Translation: Today was a good day. After photographing the cherry blossoms, I cut my hair, and then I went to the gym for the first time in 1,5 years. Yay!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Om helgen

Redan tisdag idag, men hoppas att ni har haft en fin helg! Min helg var fylld av mysiga aktiviteter och började redan i fredags. Då

0
Läs mer »

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »
Stäng meny