plathuset_helg_baju_gotland_mars

Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu.

Metro_Petter_0025_1

Metro_Petter_0026Så himla nöjd med den här dagen. Dels för att körsbärsblommorna jag fotade i morse var bästa tänkbara start på dan. Sen för att jag klippte mig och åt lunch i solen. Och slutligen för att jag tog mig iväg till gymmet för första gången på 1,5 år. Jag har varit så trött på sistone så jag kände att det var dags. Och jag tycker redan, efter ett pass, att jag känner mig piggare. Hurra!

Translation: Today was a good day. After photographing the cherry blossoms, I cut my hair, and then I went to the gym for the first time in 1,5 years. Yay!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny