Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

När våren kom till stan.

När våren kom till stan.

körsbärs_djurgården_1394 körsbärs_djurgården_1395 körsbärs_djurgården_1398 körsbärs_djurgården_1403 körsbärs_djurgården_1407 körsbärs_djurgården_1409 körsbärs_djurgården_1413 körsbärs_djurgården_1416
Första dagen då våren var på riktigt så tog jag med mig Emmie och Daniel ut på Djurgården. Vi promenerade bland båtar och fina hus, peppade för att vi snart måste gå på Gröna Lund och fikade i solen på Blå porten. Alltså, dör lite av längtan till Grönan nu. Det är min bästa plats i Stockholm typ.

Translation: The first day spring came to Stockholm I Went to Djurgården with Emmie and Daniel. Lovely day.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ah vakre herlige mennesker!! <3 savner alle deres nærvær samlet på en båt! ;-*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

När ränderna går ur

När minimalisten i mig väcks till liv då är det ungefär så här det ser ut. Så ni ser, citatet Ränderna går aldrig ur har

0
Läs mer »
Stäng meny