Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Snart brinner ett hjärta för henne nån annanstans.

trädgården_möhippa_blommig_1634 trädgården_möhippa_blommig_1589 trädgården_möhippa_blommig_1598 trädgården_möhippa_blommig_1628 trädgården_möhippa_blommig_1596 trädgården_möhippa_blommig_1625 trädgården_möhippa_blommig_1603 trädgården_möhippa_blommig_1621

Har haft en sån himla fin och bra helg. Invigning av Trädgården i fredags. Sång på dop på lördagen, sen slöt jag upp på min väns Lenas möhippa som även den slutade med 2 timmars dans på Trädgården. Idag låg jag i sängen till 2, åt pannkakor till frukost, satt på en uteservering vid Hornstull med kaffe och bok för att sedan avsluta helgen med film på Bio Rio.  Alltså, det är liksom sommar igen. Hur awesome?

Translation: I had the best weekend! On friday night, the best summerclub in Stockholm opened. It’s called Trädgården (the garden). On saturday I was singing on a baptise, then I met up for my friend Lenas shower, and we ended up dancing on Trädgården again. Today I was in bed til 2, then I had coffé in the sun and went to the cinema. Can’t believe it’s summer again. How awesome?

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Du är alltid så fin i håret och matchande utstyrsel!! Puss

  2. Vilken underbar helg det låter som! Mönstret på klänningen är ju bara för fint också 🙂

  3. Du är ju så himla fin bara!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Jag flyttar

Så var det dags att säga hejdå till den här underbart härliga sidan och flytta min blogg till min alldeles egna sida. Jag har bloggat

0
Läs mer »

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »
Stäng meny