Helgen då sommaren kom.

trädgården_möhippa_blommig_1665

I fredags var det invigning på Trädgården. Jag var där vid 6 och redan då var kön ungefär det längsta jag sett. Men är det bästa stället så är det. Jag tänker att Stockholm behöver fler sådana här fabulösa sommarställen.trädgården_möhippa_blommig_1643_1

I lördags sen så hade vi möhippa för bästa Lena. Tyvärr missade jag kidnappning, femkamp, hästridning och äventyr p.g.a att jag sjöng på ett dop. Typiskt. 🙁 Jag slöt upp till middagen och fick i alla fall vara med vid paketöppning, kukmemory och frågesport. Och dans dans dans. Men då fick kameran stanna hemma. Mycket bra helg!

Translation: Pictures from my weekend. Love!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Så glad att du kom!!! Puss!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny