Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Reklamfilmsdag.

samsung_1681 samsung_1679 samsung_1682 samsung_1684 samsung_1688 samsung_1698

Idag har jag hängt i Bromma i 15 timmar och spelat in en reklamfilm för Samsung. Tror det blev fint faktiskt. Hoppas det. 🙂

Translation: Today I’ve been acting in a commercial for 15 hours. Samsung. Great day! 

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny