Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Reklamfilmsdag.

samsung_1681 samsung_1679 samsung_1682 samsung_1684 samsung_1688 samsung_1698

Idag har jag hängt i Bromma i 15 timmar och spelat in en reklamfilm för Samsung. Tror det blev fint faktiskt. Hoppas det. 🙂

Translation: Today I’ve been acting in a commercial for 15 hours. Samsung. Great day! 

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny