Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Arg!

arg

Bästa Annika Bäckström gjorde den här fina illustrationen inspirerad av det här  häromdagen.  Så jäkla grym! 🙂

Translation: Annika Bäckström made this illustration, inspired by this.  Awesome! 🙂

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så fantastisk jäkla fin illustration! Är lite trött på allt supergull och puttinutti och tycker det behövs mer illustrationer med lite anger och hette i. Skitbra! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny