Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

#Intetillsalu. En sjukt viktig grej.

I morse tog jag Nilo under armen och begav mig till PUB-huset för en väldigt bra och viktig pressfrukost.I samband med kampanjen #intetillsalu, har Erikshjälpen öppnat en popup-butik i PUB. Syftet med kampanjen och även butiken är att uppmärksamma ämnet human trafficking och barns utsatthet i slavhandeln. Alla intäkter i butiken går oavkortat till att kämpa mot människohandel. Människor jobbar ideellt, en hel del kändisar har skänkt plagg och PUB låter Erikshjälpen ha sin butiksplats gratis.  Vill ni vara med och stödja kan ni bl.a köpa något i butiken samt hjälpa till att sprida budskapet #intetillsalu! Har man ingen möjlighet att ta sig till PUB finns det även en onlinebutik på hemsidan.

 

intetillsalu_folkhemmet_2584 intetillsalu_folkhemmet_2593_1 intetillsalu_folkhemmet_2592 intetillsalu_folkhemmet_2594 intetillsalu_folkhemmet_2598 intetillsalu_folkhemmet_2615 intetillsalu_folkhemmet_2614_1 intetillsalu_folkhemmet_2604

intetillsalu_folkhemmet_2606 intetillsalu_folkhemmet_2612 intetillsalu_folkhemmet_2591 intetillsalu_folkhemmet_2745

Efter intressant föreläsning och god frukost gick jag därifrån lite illa till mods över hur situationen är för många i världen, men också sjukt taggad för att det finns så många fina och bra människor som vill kämpa för att göra något åt det.

Translation: This morning I went to the opening of a store which is part of a campaign against human trafficking.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Du är ju så himla fin! Ska absolut gå dit nästa veckan när jag flyttat tillbaka hem till Stockholm!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny