Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Soldränkt kullersten och Pippi Långstrump-hus.

jesper_student_2_3194

jesper_student_2_3210_1

jesper_student_2_3219_1

jesper_student_2_3232

jesper_student_2_3236_1

jesper_student_2_3238_1

jesper_student_2_3240_1

jesper_student_2_3247

Ulricehamn där jag var förra veckan var ju faktiskt en väldigt charmig liten plats på jorden. Med drömhus, finaste bion och fint promenadstråk. Hur mycket jag än avgudar Stockholm är det så skönt att komma bort ibland. Promenera lite lugnare. Andas lite djupare.

Translation: I was in Ulricehamn last week, very beautiful place.

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Skulle ju inte direkt tacka nej till någon av de där husen! Fantastiskt vackra!

  2. Det verkar ju vara riktigt tjusigt där. För mig är det bara en ort man passerar genom när man kör på väg 40. Jag som bor så nära borde kanske ta mig en titt någon dag.

    1. Svar till Tankekatten: Det borde du, superfint! 🙂 Det är lätt att missa sånt som ligger för nära ibland…

  3. Jag har länge tänkt att Ulricehamn ändå skulle vara en trevlig stad att bo i. Ta med sig ett gäng vänner och flytta dit. Småstad lockar så otroligt mycket ibland!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny