Summer days driftin’ away, to uh-oh those summer nights.

köjaef_sebastian_norrtälje_5110

I fredags var jag på Sebastians popup-butik för att dricka öl, lyssna på när Sandra spelade skivor och få håret stylat. Sandra är min absoluta favorit-bloggare och den jag följt allra längst. Har ganska nyligen lärt känna henne lite och det bästa är att hon är precis sådär trevlig och gullig och cool som man tänker när man läser hennes blogg. 🙂

köjaef_sebastian_norrtälje_5141_1

Vi blev stylade av skitduktiga frisörer från Sebastian. Jag och Michelle såg ut som om vi skulle på audition för Grease, eller kanske Hairspray. Gulliga Annika var också där och fick hårfix.

köjaef_sebastian_norrtälje_5112

Elsa såg ut som en folkloristisk 60-talsdröm.

004

Dessa sista 4 bilder har jag lånat från rodeo. Se alla mingelbider här.

Fin kväll var det. Efter öldrickande och glassätande (man fick äta hur många lakritspuckar man ville. Winning! ) och hårstylande (åh, vad jag önskar att man orkade tupera håret själv jämt) så begav jag mig vidare ut i natten. Närmare bestämt till Köja-efterfest på stora Essingen. Dock var jag sjukt lat med kameran då, men en toppenkväll vare! 🙂

Translation: Was at Sebastians popupstore last friday. Sandra was playing music and Sebastian stylists fixed my hair.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. puss! så fint att du kom!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny