Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

På tröskeln till en annan värld.

Fårö2013_5728 Fårö2013_5759 Fårö2013_5738 Fårö2013_5722 Fårö2013_5720 Fårö2013_5746 Fårö2013_5741 Fårö2013_5737 Fårö2013_5703

Franska ord fastnar på tungan eftersom jag så himla gärna vill förklara hur vacker världen är här. Läskedrycksgator och rosenbuskar och inget språk, inga ord räcker till.

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Så vackra bilder…De väcker en längtan efter rosor och Frankrike.
    Ha en underbar fredag!
    Kram Christina

  2. Magiska bilder, en värld man skulle vilja vara inkapslad i.
    Jag brukar kika in här då och då och blir alltid berörd av dina texter och bilder. Vill tacka för att du delar med dig av dina fantastiska ord och visuella förmåga att skapa känslor man allt för ofta tränger undan eller blint går förbi. Tack!

  3. Så sjukt fint! Var på fårö senast när jag var 16 och då var jag mest intresserad av min mobil och ifall jag hade fått sms från honom eller inte dvs var inte så uppmärksam. VIll verkligen dit igen och se allt på riktigt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny