Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Soludden.

roadtrip2013_6601 roadtrip2013_6608 roadtrip2013_6639 roadtrip2013_6617 roadtrip2013_6751_1 roadtrip2013_6744 roadtrip2013_6739 roadtrip2013_6819 roadtrip2013_6752 roadtrip2013_7192 roadtrip2013_7189 roadtrip2013_7187Kanske kommer du minnas den här sommaren? Annars ska jag berätta för dig. Vi åkte  på en liten roadtrip när jag var ledig några dagar i rad. Den började bra med ett hembageri där det låg en loppis bredvid. Du hittade precis ett sånt bord du letat efter, för nästan inga pengar alls. Sen kom vi fram till din mormor och hennes Lorentz. De är så fina personer att det det liksom bubblar lite i min kropp när jag träffar dem. Du slängde dig snabbt i vattnet, det vattnet du känner så väl efter alla dina barndomssomrar. Jag är ju lite mer badkruka, och din mormor skrattar så när jag lite blygt säger att jag är rädd för gäddor. Till slut kommer jag i, och inga gäddor biter mig såklart. Vattnet är sommarljummet men jag skrapar foten på en sten jag inte visste om. Kanske lär jag känna vattnet nästan lika bra som du så småningom?

Morgonen efter går vi upp tidigt, eftersom ljuset är så vackert då. T.o.m. du är trött, fastän du är den mest morgonpigga jag känner. Men det gör inget. För vi ska slappa hela dagen.  Och det finns ingenstans man hittar lugnet så mycket som på Soludden.

Translation: We spent a few days at Christians grandmothers summer house in Värmland.

 

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny