Hemma.

grönan_2013_7313

Har varit ett väldigt flängande den här sommaren. Jag har inte haft någon sammanhängande semester utan jobbat och sen haft kortare ledigheter som jag har optimerat till max. Köja, Fårö, Nice, Värmland, Västkusten, Östersund och Skåne har hunnits med och däremellan har jag svängt inom Sthlm och jobbat några dagar. Jag har haft det helt underbart överallt och är så glad att jag sugit ut varenda liten sekund av den här bästa sommaren. Nu ska jag dock vara hemma resten av sommaren, och även om jag önskar att jag fick vara ledig, så känns det på något vis ganska skönt att bara landa lite här. Det lär väl bara hålla i sig en vecka, kan jag tro, innan jag vill iväg igen. Men för nu känns det skönt. Att bara vara hemma. Jag älskar ju trots allt min lägenhet i mitt bästa Stureby.

Translation: Home again. And there’s no place like it.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Din lägenhet ser så himla fin ut!!!! Hoppas vi kan ses något framöver nu när vi båda landat i den här staden för ett tag! kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny