She's got the urge for going and I guess she'll have to go.

De senaste dagarna har jag med sorg i hjärtat konstaterat att det börjar nalkas höst i luften. Jag gillar egentligen höst, men jag är inte redo än! Jag tänker att jag vill att det ska vara sommar hela september ut, oktober och november kan få vara en sprakande vacker höst, sen är det helt ok om det är lite snö och vinter i december, men i januari får det helst bli vår på studs. Så önskar jag att årstiderna var, och jag antar att det är fler med mig. Men nu är det ju inte så barmarhärtigt, utan en lång vinter stundar bortom fallna löv. Men innan dess ska jag njuta av de sista sommarveckorna, och sen av en grym höst med fjällvandring, sparka löv-promenader, finaste kläderna (hösten är ju oslagbar när det kommer till kläder) och tedrickande. Så är det bara att hålla tummarna för att vintern kommer sent i år.

KOPENH~1HOSTLO~2Paris_Nov_2011_0437_1FJALLT~4

GRONKA~4

HOSTKL~2

HOSTKL~2

 

GRB63F~1

Translation: 2 weeks left of August, then autumn officially begins. I like autumn, but I can’t say I’m really ready for it. And I’m definitely not ready for the Winter. But I guess there’s notning we can do…

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny