Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Våra ögon ändrade färg. Reflekterade ljuset.

 
 

Emilie_frisyr_4032.jpg_effected-001 Emilie_frisyr_4035.jpg_effected Emilie_frisyr_4016.jpg_effected Emilie_frisyr_3991.jpg_effected-001 Emilie_frisyr_4034.jpg_effected-001 Emilie_frisyr_4040.jpg_effected Emilie_frisyr_4015.jpg_effected

Emilie_frisyr_4044.jpg_effected

 
 
Photos: Christian Gustavsson Edit: Isabelle Pedersen

 

Hela sommaren låg framför våra fötter, jag kände det i luften den dagen. Någonting förändrades där och då, som om världen skiftade färgskala ungefär. Jag tror man kan säga att vi såg varandra igen. På riktigt.

Translation: Those photos were taken in June on a very Beautiful day. Feels like Everything changed that particular day. The World got a bit more beautiful. Summer had just started and I Think we started to see each other again. For the first time in months.

 
 

0
 
 

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Ursnyggt! Älskar kombon med den skira spetsklänningen och den lite grovare kappan. Sommar möter höst i en skön harmoni.

  2. En liten fråga.
    Var har du köpt dins skor du har på dessa bilderna? 🙂

  3. De är från Swedish hasbeens! Men jag köpte dem förra sommaren…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

DIY: Enkel julstjärna

Jag gjorde en julstjärna, en sån enkel variant. Så jag var tvungen att göra en till.. och en till.. osv. Ni fattar grejen, man kan

0
Läs mer »
Stäng meny