Våra ögon ändrade färg. Reflekterade ljuset.

Emilie_frisyr_4032.jpg_effected-001 Emilie_frisyr_4035.jpg_effected Emilie_frisyr_4016.jpg_effected Emilie_frisyr_3991.jpg_effected-001 Emilie_frisyr_4034.jpg_effected-001 Emilie_frisyr_4040.jpg_effected Emilie_frisyr_4015.jpg_effected

Emilie_frisyr_4044.jpg_effected

Photos: Christian Gustavsson Edit: Isabelle Pedersen

 

Hela sommaren låg framför våra fötter, jag kände det i luften den dagen. Någonting förändrades där och då, som om världen skiftade färgskala ungefär. Jag tror man kan säga att vi såg varandra igen. På riktigt.

Translation: Those photos were taken in June on a very Beautiful day. Feels like Everything changed that particular day. The World got a bit more beautiful. Summer had just started and I Think we started to see each other again. For the first time in months.

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Ursnyggt! Älskar kombon med den skira spetsklänningen och den lite grovare kappan. Sommar möter höst i en skön harmoni.

  2. En liten fråga.
    Var har du köpt dins skor du har på dessa bilderna? 🙂

  3. De är från Swedish hasbeens! Men jag köpte dem förra sommaren…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny