Regn i luften och höstkallt under mina barfota fötter.

_MG_8049 _MG_7994 _MG_8025 _MG_8001 _MG_8027 _MG_7974 _MG_7969 _MG_7991 _MG_8030

_MG_7940

70-tal_0766
Foto: Christian Gustavsson

Den där dagen ville din mormor se mina nya loppisfynd. Så jag tog på mig klänningen och den långa västen. Hon log med hela sitt ansikte och blev sådär hänförd som bara hon kan bli. Din fina mormor. Och Lorentz, hennes man, gav mig så fina komplimanger så jag rodnade. På den vackraste platsen, som är deras hem,  förevigade du mitt 70-talsjag. Det var regn i luften, och under mina barfota fötter kändes det lite höstkallt. Det var vidunderligt vackert… Jag minns att jag tänkte att jag bara ville stanna, inte återvända riktigt än till storstadens förorenade luft. Den kvällen gick vår bil sönder, och vi var tvungna att stanna en natt till i Värmland. Som om någon hört min önskan.

Translation: I bought these second hand clothes last weekend when we visited my boyfriends grandmother in Värmland. The sixties is always my favourite decade when it comes to fashion, but lately I’ve started to adore the seventies as well.

0

Detta inlägg har 9 kommentarer

  1. Bilderna påminner mig om en scen från mumintrollet, härligt drömskt! 🙂

    1. Mmm, Christian vet vad han gör liksom. 🙂

  2. aah så fina bilds, hade önskat att jag hade någon som knäppte på mig med. och älskar nya headern!

    1. Jag vet, det är sån himla lyx! 🙂

  3. Så jäkla fina foton! Älskar din nya header, föressten. Lite hårdare, och tuffare. Like!

    1. Kul att du gillar den, kände att det var dags att bli lite tuffare. 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny