En grå tisdag med färgklickar.

drömfrukost_2217drömfrukost_2218

drömfrukost_2221

Tröja – VILA / blus – ASOS / byxor – River island / skor & väska – secondhand / basker – Hattbaren

Det här har jag på mig denna gråmulna tisdag. Dagen inleddes med drömfrukost på Saltö kvarn. Underbara Clara och Ulrika Dahl på naturskyddsföreningen hade samtal om miljögifter i hemmet. Sjukt intressant och såklart väldigt läskigt hur mycket gifter vi omger oss med. Kommer skriva mer om den här morgonen senare, men nu ska jag kila iväg och ha prov i photoshop. Wish me luck!:)

Translation: My clothes today. Started the day with a breakfast at Saltö kvarn. Underbara Clara and Ulrika Dahl talked about all the poison that surround us everyday in our homes, and what we can do to make it better. Very interesting and important! More about that later, now I’m gonna go to school and have a test in photoshop. Wish me luck! 🙂

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Kör hårt fina vän! Begåvad.

  2. Puss!

  3. Grått och rött tillsammans. <3

  4. I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a great blog like this one nowadays..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny