Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

My winter wonderland.

enafors_kväll_2353 enafors_kväll_2358 enafors_kväll_2367 Bergigt landskap enafors_kväll_2373 enafors_kväll_2393 Enafors tågstation böcker enafors_kväll_2385 enafors_kväll_2382 berg landskap bergigt landskap

Att vakna upp med Storsnasen utanför fönstret. Dricka te och kika i gamla fotoalbum. Promenera med mamma på knastrande nysnö som glittrar av solen, bort på små vägar mot stationshuset, som alltid står öppet. Gå vidare bort mot Enaforsholm och se hur fjällen breder ut sig som en jäkla saga framför en. Det är livet det!

Translation: Pictures from Enafors, where my family have a cabin. Love that place! My own winter wonderland.

 

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

    1. I know… En av mina bästa platser…

  1. ÄLSKAR DET! otroligt vackert!!! Nästa vecka ska jag hem till mitt älskade norrland där det ser aningens likadant ut <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny