Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Jag ska sjunga för dig. Ljuva toner ska nå dig ända ifrån månen.

isaclown isaclown isaclown Isabelle clown

Isabelle clown
Foto: Christian Gustavsson

 

Alltså! Jag vill bara vara en ledsen blek clown med lila hår jämt!

Translation: I always want to be a sad clown with purple hair.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Du är verkligen en söt ledsen clown! Dör finhets döden 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny