Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar som marknadskoordinator på This cup counts. På den här platsen kommer jag dela med mig av sådant jag funderar över och tycker om. Vackra foton, ihopknåpade meningar, kläder, inredning och vardagligheter bland annat. Och Doris. Jag är väldigt glad att du hittat hit. Välkommen! Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Jag ska sjunga för dig. Ljuva toner ska nå dig ända ifrån månen.

isaclown isaclown isaclown Isabelle clown

Isabelle clown
Foto: Christian Gustavsson

 

Alltså! Jag vill bara vara en ledsen blek clown med lila hår jämt!

Translation: I always want to be a sad clown with purple hair.

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Du är verkligen en söt ledsen clown! Dör finhets döden 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny