Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017.

Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker.

Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Ballong-drömmen.

 
 

Isabelle Pedersen, ballongerIsabelle Pedersen, ballonger

Isabelle Pedersen, ballonger

 
 

Shortcut_Uppstickare_nov-2013_0357

rutig klänning, ballonger Isabelle Pedersen ballonger Isabelle Pedersen ballonger

Isa ballonger

 
 
Isa ballonger
Foto: Christian Gustavsson

Gick för att möta upp Christian efter hans jobb häromdagen. Han hade haft studioplåtning hela dagen (och bl.a. fotat Maria Sveland, alltså wow!) och hela studion var full med ballonger. Vilken dröm! Innan vi gick hem och åt svamppasta och kikade på Homeland så hade vi lite photosession och heliumsång. Det passade extra bra eftersom jag var klädd lite som om jag skulle gå på barnkalas. Så med dessa bilder vill jag önska er en glad helg. Jag tror att det kommer bli en av höstens bästa faktiskt. 🙂

(klänning – river island / strumpbyxor – Lindex  / rosett – sidenband från Åhlens )

Translation: Yesterday I went by Christians work to pick him up when he finished. He had been shooting in a studio the hole day and the studio was filled with balloons, what a dream! 

 

0
 
 

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Isabelle Pedersen

Isabelle Pedersen heter jag och bor i Stockholm med min man Sebastian och vår lilla dotter Doris som föddes i juli 2017. Jobbar med content till vardags och på den här platsen delar jag med mig av alla tusentals bilder jag tar och några av de tankar jag tänker. Har du några frågor går det såklart alldeles utmärkt att höra av dig till mig på: pedersen.isabelle@gmail.com

Senaste inläggen på Lovely Life

DIY: Enkel julstjärna

Jag gjorde en julstjärna, en sån enkel variant. Så jag var tvungen att göra en till.. och en till.. osv. Ni fattar grejen, man kan

0
Läs mer »
Stäng meny